fbpx

Hyggeligt, at du kigger
forbi mit digitale hjem ❤️

Jeg hedder Natasja, og jeg er vild med at gøre en forskel
for andre mennesker med mine ord.

Faktisk har jeg altid elsket fortællinger...

Måske også lidt for meget. Da jeg var barn, drev jeg min familie til vanvid med det evige ”hvorfor det?” og ”hvorfor gør man sådan?”, når de endelig fik et ord indført. Mit lille hoved var som en knastør opvaskesvamp, der ventede på at komme under vandhanen og få mere viden.

Kombineret med en (veludviklet) retfærdighedssans kan du nok se, at jeg hurtigt blev forkæmper for miljøet, tekstilarbejderne i Indien, delfinerne i fangenskab og mange, mange (MANGE) flere.

Men så skete der noget …

Jeg opdagede magien i at lade mine ord komme ned på papir, så jeg kunne udfolde mine historier igennem tekst.

Derfor er det blevet min levevej at hjælpe andre selvstændige med at skrive deres historier, så de kan få tid til at lave det, de elsker at lave.

Om det så er coaching, terapi, wellness eller noget helt fjerde.

I mig får du en tekstforfatter til at støtte og rådgive dig, når du ikke ved, hvilket ben du skal stå på i forhold til dine ord. Generelt tror jeg ikke på smart-i-en-fart-markedsføring, som koster dig en jetjager, uden at du kan se resultater eller får lettet byrden fra dine skuldre. Næh nej.

Det er ikke det, du får her.

Du får min hjælp til lige netop det, der giver mening for DIG og din virksomhed, din udvikling og dit budget.

Jeg vil aldrig prakke dig noget på, som du ikke bliver glad for eller er klar til. Det giver kun et dårligt resultat i sidste ende.

Nej, jeg vil hellere, at vi finder en sti, vi kan gå ud af sammen i vores eget tempo – mens vi når de milepæle, du drømmer om at nå 🙂