fbpx
Loading...

Sælg med Instagram Stories

Kategori:

Vil du ha’ den hemmelige opskrift på Instagram Stories, der SÆLGER? Så du ikke længere skal føle, at du spilder tiden og ikke får en hujende fis ud af at lave dem? Så er ‘Sælg med Instagram Stories’ din løsning.

139,00 kr.

Beskrivelse

Instagram Stories er stedet, hvor dine ultrafans følger med. Så hvis du IKKE sælger (på den rigtige måde) her, går du glip af en hel masse!

I e-bogen ‘Sælg med Instagram Stories’ får du 3 stk. helt-nede-på-jorden, konkrete opskrifter på, hvordan du kan sælge i dine Instagram Stories, inkl. eksempler.

Guiden er lavet specielt til dig, der sælger ydelser (sessioner, behandlinger) eller online produkter og gerne vil lære at sælge flere af dem. 

Det her er ikke endnu én af de der sløve guides, der bare fortæller dig, at du skal dele værdi, og så kommer salgene efterhånden. Nope. Der er intet fluff. Intet hemmeligt. Du får konkrete eksempler, der har virket for mig selv (og skabt lækre salg og skønne kunder i min forretning).

Og prøv lige og tænk… Hvis du kan sælge bare ÉN behandling, session eller produkt, har e-bogen så tjent sig selv hjem igen? (Det tror jeg nok lige, den har!)

Hej! Jeg, Natasja, er din vært i ‘Sælg med Instagram Stories’

Siden 2020 har jeg hjulpet bl.a. selvstændige behandlere, coaches og terapeuter med at forstå, hvordan de bruger Facebook og Instagram til deres fordel (og ikke som træls tidsspilde). Det har gjort, at de har fået mange flere på deres nyhedsbreve, flere følgere og mange flere lækre SALG.

Men du behøver ikke mange følgere for at sælge noget i Instagram Story (og derfor er jeg så vild med dem!).

Selv har jeg kun 824 stk., og stort set hver gang jeg sætter noget til salg der, får jeg massiv respons.

Vil du lære, hvordan du kan gøre det samme?

Haps ‘Sælg med Instagram Stories’ og vær i gang om under 2 minutter. 

Ekstra Oplysninger